Portofele hardware pentru Bitcoin

Portofelele hardware pentru cryptomonede sunt foarte limitate ca numar in momentul de fata. Acestea sunt dispozitive dedicate care pot contine electronic cheile private si pot facilita platile.

Portofelul hardware Trezor

Acest dispozitiv este creat pentru cei care detin monede bitcoins care vor sa mentina o cantitate substantiala de bitcoins, dar nu vor sa se bazeze pe servicii de stocare a acestor monede sau pe forme nepractice de cold storage.

trezor pentru bitcoin

Portofele Ledger USB

Dispozitivul compact Ledger USB Bitcoin Wallet foloseste o securitate smartcard si este disponibil la un pret foarte rezonabil.

Cei de la KeepKey au lansat un portofel hardware in luna septembrie 2015, la pretul de 239 de dolari americani (940 de lei).

Mycellium, Cryptolabs si BitStash au momentan portofele hardware in faza de dezvoltare, dar din septembrie 2015 pana acum, nici unul dintre acestea nu a oferit produse care sa fie gata. Pe data de 4 Februarie 2014 a fost anuntat bratara sport Nymi de la Boinym, care poate fi folosit ca un portofel de monede Bitcoin si iti foloseste ritmul cardiac drept cheie de securitate.